Life isn´t measured by the numbers of breaths we take, but by the moments that take our breath away.







torsdag 16. februar 2012

Sykehustur.

Thuva har kastet opp siden Tirsdag så i dag tok vi en tur til fastlegen for å vurdere allmenntilstanden hennes.

Han sendte oss videre til barnemottaket på sykehuset for å få henne vurdert av barnelege.
Til tross for hyggelig mottagelse av en sykepleier-student var det mye surr der.
Da vi kom inn på rommet var det ikke skiftet etter pasient før oss, og da de tok av sengen å skulle legge på nytt var skapet der helt tomt så hun fikk et håndkle å ligge på bare.
Når sykepleier-studenten skulle ta blotrykk fikk hun beskjed av en sykepleier om å bruke en type mansjett på armen, den fikk hun ikke til å virke å så kom en annen sykepleier å lurte på hvorfor hun brukte den for hun skulle bruke en annen. Da studenten sier at den visste hun ikke åssen hun bruker for den hadde hun ikke sett før sier sykepleieren bare at "Da skriver du at du ikke fikk til så får det bli doktorens ansvar".
Hvorfor kunne hun ikke bare vise henne lurer nå jeg på, er man student er man det for å lære. Det ble iallefall ikke tatt noe blodtrykk.
Så ble vi sendt ut på venterommet fordi noen andre skulle bruke rommet, for så å bli hentet inn til samme rom 1 minutt senere. Da var det tid for blodprøver, når de var tatt ble vi sendt ut igjen for så å bli hentet inn igjen for å sette på en urinpose. Da den var satt på kom barnelegen å sa at det ikke var nødvendig.
Det ble mye frem og tilbake, mange forskjellige mennesker å forholde seg til og dårlig kommunikasjon blandt de ansatte.
Men noe positivt og da selvfølgelig, studenten var fantastisk og utrolig flink med Thuva og Turnuslegen var også en utrolig flink å hyggelig dame :)
Her er lille sjuklingen min <3


Nå er vi hjemme igjen å Thuva viser tegn til bedring :)
Det skal bli godt når alle i huset er friske igjen, da blir det tid for at jeg skal unne meg litt luxus :)
Da skal storebror sendes i barnehagen å vesla være hjemme med far... å så skal jeg ta ski på beina å "høre skogens ro" hehe
Men først har jeg et hus som virkelig har fått lide den siste uken, det skal få lide frem til i morgen også for nå skal jeg snart krype til køys.

Ha en god natt alle sammen.
Snakkes <3

1 kommentar:

  1. Godt at noen var hyggelige og tok vare på dere. Får håpe de nyutdannede og under utdanning ikke tar med seg slik dårlig kultur videre.

    SvarSlett