Life isn´t measured by the numbers of breaths we take, but by the moments that take our breath away.







søndag 20. mai 2012

Hurra mei rundt

17 mai er over og i morgen starter vanlig uke igjen.

Nasjonaldagen ble feiret som seg hør og bør, med barnetog, pølser og så mange is junior orket :)

Robert var fane-bærer for barnehagen og Benjamin bar dusken. Da han fikk høre at det ventet is og brus når toget var ferdig fikk han det veldig travelt med å komme frem hihi ;)
Så var vi en tur innom Røde Kors huset i Drammen hvor de hadde stellt istand en superkoselig feiring for medlemmer med familie, selvfølgelig med pølser og is til barna der og ;)
Og så rundet vi av kvelden hos mine fantastiske svigerforeldre med grilling og kos :)

På lørdag avduket Ringerike å Hole sin splitter nye redningsbåt "Egil"
De har mottat store summer penger i sponsorgaver, og de ble brukt til å sikre topp utstyr til sine redningsmenn for å kunne yte en enda bedre innsats på vannet. Det er så fantastisk at det finnes så stor giver-glede og mennesker som lever for å hjelpe andre i nød og krise.

Flott båt klar for jomfru-tur :)

Nede på plassen der avdukingen var hadde også hjelpekorpset flotte aktivitets-poster. Bl.a. Lærte de bort Hjerte-Lunge-redning, hadde demonstrasjon å lot folk få prøve kasteline i vann og så fikk de være med å gå i søke-kjede på "søk etter savnet". Gjenstandene som var gjemt fikk de som fant dem :) Og så var det salg av vaffler, kaffe og brus. Noe Benjamin selvfølgelig satte stor pris på ;)

Dagen i dag har vi tilbragt hjemme, med diverse huslige sysler. Men en deilig start på dagen ble det fordet, sol og lunsj på terrasen med hjemmelaget brød <3

Litt skarp sol for junior ;)

Ha en fortsatt flott kveld og en fantastisk start på ny uke :)
Snakkes <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar